f f

Zachtfruit / aardbeien / frambozen / bessen

Zachtfruit, waaronder aardbeien, hebben het in ons Nederlandse klimaat regelmatig zwaar te verduren. Te nat, te droog, te broeierig, enz.
Al deze invloeden staan nog los van de verschillende types grond waarin de planten groeien. Van schrale tot vette grond, een ding hebben ze gemeen, de plant moet een hoge opbrengst genereren van een super kwaliteit,

Om dit te realiseren moet de plant veelal de meststoffen via de wortels opnemen. Een goed wortelpakket is dus een eerste vereiste. Hierdoor assimileert de plant optimaal.
Wij kunnen u hierbij adviseren welke producten uit de Super®Spoor lijn het beste aansluit bij de behoefte van uw plant.

Neem vrijblijvend contact met ons op en maak een afspraak voor een advies gesprek.

INNOFER®

Biologisch ijzerchelaat pH Innofer® is een uniek 2-waardig langwerkend ijzerchelaat op biologische basis. Zorgt voor een prachtige, groene kleur en geeft de celwanden meer stevigheid. Bindt zich niet aan bodemdeeltjes! Toepasbaar bij een bodem pH van 3 tot 8.
Dosering: Bladtoepassing: 0,5 - 1,0 %
A-bak:
- 1 liter per 500 liter a-mestbak.

MIX Special

Krachtige HQ spoorelementen-mix Super®Spoor Maxi Mix Special is een speciale mix van stabiele HQ spoorelementen in chelaatvorm. Spoorelementen zijn onmisbaar bij verschillende processen van de plant. een tekort aan één van de spoorelementen uit zich onmiddellijk in het niet meer goed functioneren van de plant en uiteindelijk zal deze gebrekverschijnselen laten zien.
Super®Spoor Maxi Mix Special zorgt voor een sterk wortelpakket en een intens groene kleur van de bladeren wat resulteert in een sterk vitaal gewas.
Dosering: Bladtoepassing: 200 gram per hectare om de 14 dagen herhalen gedurende het groeiseizoen
Mestbak-A:
500 gram mix op 1000 liter A-mestbak (dit is extra niet ter vervanging van de bestaande spoorelementen).

Siganalize®

Plant- en grondverbeteraar op basis van humide en fulvide zuren Signalize® is een geconcentreerde oplossing van de jongste generatie humusstoffen en Seastar® extract.
Humide en fulvide zuren stimuleren planten om meer uitlopers en wortels te produceren daarnaast heeft Signalize® een chelaterende werking op meststoffen.
Signalize® zorgt voor meer glans op het blad, meer uitlopers en meer wortels.
Dosering: Bladtoepassing:
1 liter per hectare, elke 7 dagen herhalen

V-mix

Krachtige nieuwste generatie HQ spoorelementen-mix Super®Spoor V-Mix is een speciale mix met de nieuwste generatie chelaten
Deze V-Mix is een zorgvuldig uitgealanceerde mix van de zes essentiële sporenelementen die nodig zijn voor gezonde planten
Super®Spoor V-Mix zorgt voor een betere opname door de nieuwste generatie sporenelementen deze mix is dan ook 5x efficienter dan sulfaten.
Dosering: A-bak:
- 0,5 tot 1 kg per 1000 liter voedingsoplossing extra over de bestaande bemesting heen

Super®Spoor

Wij streven ernaar een perfecte dienstverlening te bieden die de verwachtingen van u als klant overtreft.

U kunt bij ons terecht voor adequaat advies en een snelle en correcte levering van biologische meststoffen, plantversterkers en spoorelementen.

Contact gegevens

Albert van`t Hartweg 6
2665 LJ Bleiswijk
Nederland

Tel: 010 - 5212480
Fax: 010 - 5213775
info@superspoor.nl